2024 maart

CAFÉ DE VILLA

In het café de Villa, de ontmoetingsplek van Villa Randwijck, staan vrijwilligers uit de buurt achter de bar. Zij maken graag voor jou een kopje koffie of thee. De vers gebrande bonen komen van de Amstelveense koffiebranderij Het Hoofdkwartier. De biologische losse blad thee komt van Teastreet. Daarnaast kun je genieten van biologische appeltaart of klein (ook glutenvrij) gebak van Lekkers aan de Rijn, buurtbewoonster Sandra Koning en Zoet & Peper. Voor de kleine trek zijn er home made biologische tosti’s.
Zoek je een gezellige plek (met WiFi) om te werken? Dan kan je ook in Villa Randwijck terecht.

Villa Randwijck is rolstoeltoegankelijk en er is een invalide parkeerplaats aan de Rentmeesterslaan.

VILLA RANDWIJCK, HET BUURTCENTRUM VOOR IEDEREEN

Villa Randwijck heeft als doelstelling de leefbaarheid van de wijk Randwijck te versterken. Met deze centrale plek in de wijk geeft Villa Randwijck invulling aan haar visie: een verbindend en activerend centrum voor de wijk. Zij beschikt over twee multifunctionele ruimtes, een kooklokaal, een sport en spelzaal en een ontmoetingsplek café ‘de Villa’. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd door zzp’ers, professionals, vrijwilligers en Villa Randwijck. Er is elke week een inloopspreekuur door de ouderenadviseur en wijkcoach van Participe Amstelland.
Het is een dynamische plek waar ook plaats is voor jouw ideeën!

AMSTELVEEN DIVERSITEIT CAFÉ

Het Amstelveen Diversiteit Café (ADC) van Villa Randwijck is een café voor de Regenboog Gemeenschap in de regio. In het ADC staat ontmoeting, gezelligheid en inclusie voorop. Op elke 4e donderdag van de maand van 20.00-23.00 uur start de avond met een thema, spreker of activiteit. Zie de agenda voor het programma. Toegang is gratis.

ADC VROUWENCAFÉ
Het ADC is voor deze doelgroep uitgebreid met een vrouwencafé. Vrouwen zijn welkom op elke 2e donderdag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

Alle activiteiten van het ADC staan in de digitale ADC nieuwsbrief. Voor het abonneren op deze nieuwsbrief, vragen of ideeën kan je een mail sturen naar welkom@villarandwijck.nl.

NEEM EENS EEN BOEK MEE!

In Villa Randwijck staat in de hal bij de sportzaal een grote boekenkast met voor ‘elk wat wils’. Deze kast bevat naast literatuur op alfabetische volgorde ook veel kinderboeken voor verschillende leeftijden. Er zijn themavakken met volken- en landkunde, kunst, poezië, biografieën, historie, detectives/thrillers en diversen. In de boekenkast die in de grote hal staat, staan de nieuw binnengebrachte boeken en Engelse uitgaven. Deze boekenkast wordt onderhouden door een enthousiaste vrijwilliger waardoor deze kast altijd up-to-date is!
Zoek je een boek? Kijk dan eerst eens in de boekenkast van Villa Randwijck! De boeken zijn gratis mee te nemen.

Stichting Villa Randwijck

Catharina van Clevepark 10

1181 AT Amstelveen

welkom@villarandwijck.nl

06-2042 0989

Openingstijden

maandag     09.30-17.00 uur

dinsdag       09.30-17.00 uur

woensdag   09.30-17.00 uur

donderdag  09.30-17.00 uur

vrijdag         09.30-18.00 uur